Dom viktiga supportrarna

All sport har sina supportrar och dessa är det viktigaste som ett lag kan ha. Visst är laget viktigt och de som spelar för sporten men utan sina supportrar så skulle det bli väldigt tråkiga matcher. De flesta sporter har sina supporters, vissa har fler än andra men det är oerhört viktigt att man supportar sitt lag i alla lägen, även om det inte går så bra för laget.

All sport från innebandy till fotboll har sina sportklubbar som stöttar och ser till att man gör ett så bra jobb som möjligt. Det finns träningsmöjligheter och backup från moderklubben för att laget ska prestera så bra som det bara går. Supportrarna drar sitt strå till stacken genom att delat i både hemma- och bortamatcher.

Genom att visa vilket lag som ligger varmast om hjärtat så köper man supporterprylar i form av matchtröjor och annat med lagets logga på. Det gör att man får en samhörighetskänsla med resterande som också har liknande tröjor på sig. Man behöver inte känna varandra utan vet direkt vilka som tillhör supporterskaran.

Det är en fantastisk känsla att befinna sig tillsammans på en match, oavsett sport med andra som har förstått vilket lag som är det bästa och som man hejar på. Att supportrar är viktiga visade Syrianska på då man fixade fri entré till sina supportrar senast. Då har man insett vilken betydelse supporterskaran kan ha på en hemma match.