För dig som väljer ishockey

Hockeyn kräver att du har utrustning, förutom om det är på hobbynivå för då räcker det med oftast med ett par skridskor, en hjälm och en klubba. Detta är bra att känna till om du bestämmer dig för att börja spela ishockey i något lag.

Dyr sport

Ishockey är bland det dyraste sporterna att utöva och mycket beror på den utrusning som krävs. Börjar du dessutom i unga år, vilket många gör, så kommer du få byta utrustning många gånger om. Men oftast när det gäller barn och ungdom så har klubblagen bytardagar där du kan köpa begagnad utrustning från andra utövare som kanske växt ur sin utrustning eller som kanske slutat med ishockey.

Secondhand

Väljer du att börja med ishockey kan du även söka på andrahandsmarknaden på nätet först för att se vad för utrustning som finns på marknaden. Men om du behöver skaffa dig ett par nya skridskor så rekommenderar vi att du satsar på helt nya när du har växt klart eller om du är en vuxen som köper dem. Det är en investering för framtiden. Men om du söker något annat som du behöver finns det idag mycket av det på nätet.