Bra träning för alla

Som innebandyspelare så gäller det att du har bra kondition och är bra tränad, detta gäller i och för sig alla som håller på med någon sport. Det gäller att hålla sig i form för att kunna prestera under match.

runner

Löpning

Löpning är en träningsform som alla kan hålla på med mer eller mindre, du löper i din takt och känner dig för hur du kanske kan öka längden och intensiteten i ditt löpande. Du är inte i behov av någon träningslokal eller andra utan du väljer själv när du vill ut och köra ditt träningspass.

Simning

Simning är en behaglig träningsform och som är extra skonsam mot kroppen då det inte blir några belastningar som helst när du är i vattnet. För simningen så är du i behov av en simbassäng och dess öppettider så det är inte lika självklart att man bara går iväg för ett träningspass.

Cykel

Cykling är ytterligare en träningsform där du kan ta din cykel och ge dig iväg hyfsat enkelt. Det behövs inte så mycket förberedelse innan man ger sig iväg. Ett hyfsat väder och schysst cykel, på med träningskläderna och iväg.