Olika träningsmetoder

Oavsett om du utövar innebandy eller någon annan sport så finns det alltid användning för bra träningskläder. Klart att vissa sporter kräver annan utrustning men om du är crossåkare eller innebandyspelare och går på gym för att träna är förutsättningarna de samma. Vid olika träningsmetoder så kan det krävas lite olik utrustning och klädval.

gym

Träna på gym

gymDet är många som utnyttjar något av landets många gym för att träna, och fördelarna med detta är att där finns allt du behöver för att kunna utföra din träning. Det finns också olika pass som man kan delta i om man vill gruppträna. På Sportsgym som finns på flera orter kan du gruppträna eller träna individuellt, du väljer själv om du vill ha instruktör eller om du lyfter fria vikter. Valmöjligheterna är många.

Löpträning

runnerHär kommer din frihet in, du bestämmer hur mycket du vill löpträna och när du vill träna. Det finns inget som hindrar dig mer än du själv. Det är en effektiv konditionsträning som är bra för både din kropp och ditt välmående, ett par kilometers löpning och du kan känna dig som en ny människa. Hos Sportamore så hittar du bra utrustning för löpning, se till att använda riktigt bra löparskor då det är det viktigaste du har på dig vid löpning.

Simträning

swimAtt simma kan vara skönt för många av oss. Tidningen Aktiv Träning skriver om denna träningsform som passar de flesta, från nybörjare till de som har mer erfarenhet av träning. Simning är skonsamt för kroppen så om du behöver komma tillbaka efter en skada eller något annat så kan simningen vara den träning du behöver. Simning ger snabbt en hög puls och är en skonsam träning, du bygger upp din kondition samtidigt som både under- och överkropp blir starkare.